azot gübresi için ürünler (37)

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Altıgen Magnezyum Klorür 1000g Vivio

Magnezyum, en değerli biyoelementlerden biridir. Vücutta birçok önemli rol oynar: önemli biyokimyasal reaksiyonlarda yer alır, sinir, kan, sindirim ve kemik sisteminin verimli çalışması için kritik öneme sahiptir, kanın aşırı aktivitesini veya böbrek taşı oluşumunu önler, yaşlanma sürecini yavaşlatır, vücudun bağışıklığını güçlendirir. Magnezyum yaygın bir elementtir, ancak sindirimi zordur. Gıdalardan yalnızca %15-40 oranında emilir; magnezyum açısından zengin bazı gıdalar arasında tahıllar, tahıl ürünleri, esmer pirinç, kuru meyveler, taze yeşil yapraklı sebzeler ve çikolata bulunmaktadır. Bu ürünlerin zengin olmadığı bir diyete sahip olanlar için takviye gerekebilir. Magnezyum eksikliği nasıl tamamlanır? Magnezyum takviyelerini tablet veya kapsül şeklinde alabilir veya bu elementi cilt yoluyla takviye edebilirsiniz. Bazı bilim insanlarına göre, bu yöntem en iyi emilimi sağlar.
Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Sıvı Gübre - Nitrofluid - Tomurcuğun Kırılması ve Çiçeklenme için Biyostimülan

Sıvı Gübre - Nitrofluid - Tomurcuğun Kırılması ve Çiçeklenme için Biyostimülan

NITROFLUIDE, yüksek azot içeriği ile hızlı ve etkili bir çözüm olup, poli-hidroksikarbonik asitler (PHC), kükürt ve amino asitlerle desteklenmiştir. Bitkiler üzerindeki uyarıcı etkisi, onları olumsuz durumları aşmalarına yardımcı olmaktır. Özel formülasyonu sayesinde, NITROFLUIDE, yaprak beslemesinde doğrudan ve önemli bir destek olarak kabul edilmektedir. Tomurcuğun gelişim aşamalarını, çimlenmeyi ve çiçeklenmeyi iyileştirirken, aynı zamanda vejetatif gelişimi de destekler. Bitkinin enerji tasarrufu ile protein maddelerinin oluşumunu hızlandırarak, fizyolojik işlevlerini hızlandırır ve böylece gelişimini iyileştirir. AGRONOMİK AVANTAJLAR - Bitkinin fizyolojik işlevlerini hızlandırarak, enerji tasarrufu etkisi ile protein maddelerinin (amino asitler, proteinler) oluşumunu sağlar ve böylece gelişimini iyileştirir. - Olumsuz durumları aşmalarına yardımcı olan bitkiler üzerinde uyarıcı etki. Ambalajlar: - 1000 L - 20 L - 10 L - 5 L Toplam Amonyak (N): 18% p/p Organik Amonyak (N): 0,8% p/p Üre Amonyak (N): 14,1% p/p Amonyak Amonyak (N): 3,1% p/p Suda çözünebilen Kükürt Trioksit (SO3): 4,3% p/p Organik Karbon (Corg): 4,2% p/p pH: 4,8 p/p Yoğunluk (gr/cc): 1,23 p/p Serbest Amino Asitler: 2,04% p/p Organik Madde Külleme: 8,5% p/p Kuru Kalıntı: 10% p/p
Kara biber tozu

Kara biber tozu

Kıyılmış karabiber
Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan cevizi unu, kurutulmuş hindistan cevizi posasından yapılan bir un türüdür. Her türlü hamur işinde kullanılır, ancak özellikle hindistan cevizinin hafif tatlı tadı nedeniyle şekerlemelerde tercih edilir. Hindistan cevizi unu, ortalama tahıl ununa göre daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve ayrıca lif, protein ve sağlıklı yağlar açısından zengindir. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında glüten için test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" markasıyla etiketleme hakkını elde eden ilk firma olmuştur. Bu marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin glütensiz ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 300 g
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil
Asetil KoA trisodyum - İnce Kimyasallar

Asetil KoA trisodyum - İnce Kimyasallar

Asetil-CoA, enzimatik reaksiyonlarda acil grupların temel kofaktörü ve taşıyıcısıdır. Pirüvatın oksidatif dekarboksilasyonu, yağ asitlerinin ß-oksidasyonu veya belirli amino asitlerin oksidatif parçalanması yoluyla oluşur. Yağ asidi ve amino asidi metabolizmasında bir ara bileşiktir. Sitrik asit döngüsü için bir başlangıçtır. Asetilkolin nörotransmitterinin öncüsüdür. CAS No:[102029-73-2] Kod:1670